Gyakran Ismételt Kérdések

Mi van, ha mégsem tetszik nekem a tréning?

    Ha netán mégsem tetszik a tréning akkor érvényesítheted a száz százalékos pénz-visszatérítési garanciát. A tréning záró napját követő 60 munkanapon belül, szabadon visszakérheted írásban az általad befizetett tanácsadói díjat, amelynek kérdés nélkül visszautalunk. (Amennyiben visszakéred a tanácsadói díjat, és nem adsz lehetőséget a korrekcióra, akkor egyben vállalod, hogy a későbbiekben szolgáltatásra többet nem vagy jogosult tőlünk.)

Mi van, ha közbejön valami, és mégsem jó nekem a megrendelt Bázis1 tréning időpont?

    Amennyiben a megrendelt Bázis1 tréning időpont mégsem jó Neked, és az írásos halasztási kérelmed a Bázis1 tréning kezdete előtt két, vagy ennél több munkanappal érkezik meg hozzánk, a befizetett szolgáltatási díjat 180 napon belül szabadon felhasználhatod egy újonnan egyeztetett tréning időpontban. 
    Ha halasztási kérelmed kettő vagy egy munkanapon belül érkezik meg hozzánk, az új tréning időpontra ki kell fizetned a tréning költségárát. (Jelenleg 29.000 Ft + ÁFA.)

Hányan leszünk a Bázis1 tréningen?

    Általában 15-40 fő közötti a létszám. A terem iskolapadosan van berendezve. Oda ülhetsz, ahova szeretnél.

Hogyan fogom kibírni reggel 9-től este 8-ig egy helyben ülve a tréninget?

    A tréningjeimet eddig közel húszezer ember hallgatta végig, és ők mind kibírták. Ugyanis alkalmazok egy egyszerű oktatási technológiát, melynek az az eredménye, hogy Te akár tizenhat órát is tudsz kisebb szünetekkel tanulni, és még közben élvezed is a dolgot. Az én feladatom, hogy biztosítsam, hogy Te végig tudj figyelni. Ha netán ásítozol, unatkozol, vagy máson jár az eszed, az nem az Te hibád, hanem az enyém. Ígérem, hogy ez nem fog bekövetkezni. Végig figyelni fogsz, és élvezettel hallgatodmajd a tréninget.

Lesznek-e kiscsoportos foglalkozások, kell-e szerepelnem vagy vizsgáznom?

    Végig előadás formájában zajlik a képzés. Nincsenek gyakorlati feladatok, kiscsoportos foglalkozások. Neked, mint résztvevőnek nem kell szerepelned vagy vizsgáznod. A tréning interaktív. Bármikor, bárki közbeszólhat, vagy közbekérdezhet. Minden felmerülő kérdést, hozzászólást megbeszélünk. 
   Délelőtt egy, délután két negyed órás szünetet tartunk. Egy órakor hosszabb ebédszünetet tartunk.

Értesítetek-e a tréning előtt az időpontról és egyéb részletekről?

    A tréning előtt néhány nappal e-mailben meghívólevelet kapsz tőlünk, térkép melléklettel, és minden szükséges információval. 

Hogyan tudom megközelíteni a tréning helyszínét?

Helyszín: Airport Hotel Stáció

Cím: Vecsés, Széchenyi u. 20.

GPS cím: Vecsés, Széchenyi u. 25. 

Megközelítés: 

Budapestről a Gyorsforgalmi úton:

1. A Ferihegy 1-es terminál után tovább a 4 sávos úton.
2. Jobb kéz felöl, az AGIP kútnál és a McDonald's-nél, a jobb oldali sáv (Tábla: „Vecsés Iparterület”), majd a felüljáró mellett lehajtani a körforgalomba.
3. A körforgalomból az első lehetőségnél kihajtani. (Tábla: „Airport Hotel”, „Iparterület”)
4. Keresztülhajtani a DHL és a Rossmann épületei között (500 m), és az út végén balra kanyarodni a Lőrinci utcára. (Tábla: „Hotel Stáció”)
5. Ezen egyenesen a Besztercei utcáig (700 m), és ott jobbra kanyarodni. (Tábla: „Hotel Stáció”)
6. A Besztercei utca végéig (900m), majd a Széchenyi utcára balra kanyarodni. (Tábla: „Hotel Stáció”)
7. 400 méter múlva jobb kézre van a Hotel Stáció.

M0:
1. Az M0 új Keleti szakászán az M5-ös autópálya felől Vecsés felé kihajtani.
    Az M3-as autópálya felöl Gyál felé kihajtani.
2. Az út a Gyált Vecséssel összekötő szakaszára vezet ki egy körforgalomba.
3. A körforgalomnál az első kihajtási lehetőségnél Vecsés felé kihajtani.
4. Vecsésen elhagyni az ÖMV kutat és a CBA-t, és az első utcán balra kanyarodni. Ez a Széchenyi utca.
5. Egyenesen 300 méter múlva bal kézre van a Hotel.

Térkép >> 


Hogy tudok parkolni a tréning helyszínén?

    A tréning helyszínén  ingyenes parkoló található. Itt van elegendő parkolóhely. Nem kell órákig parkolóhelyet keresgélned.
 
Milyen ruhában menjek és mit vigyek magammal a tréningre?

    A tréningre kényelmes ruhában, de ne szabadidő ruhában gyere. Nem kell kiöltöznöd. Semmit sem kell magaddal hoznod, csak egy tiszta elmét. Minden más szükséges dolgot mi biztosítunk Számodra. 

Kapok-e ellátást vagy szállást a tréningen?

    A tréning ára tartalmazza a büféasztalos meleg ebédet. Szünetekben pedig friss kávéval, teával, üdítőkkel és édes-sós süteménnyel kínálunk. Mivel van, akinek szüksége van szállásra, van akinek nincs, ezért a szállás ára nincs benne a tréning árában. Ha segítségre van szükséged szállásfoglaláshoz, kérlek, írj az iroda@piroskagyulatrening.hu címre levelet. Irodavezetőm szívesen segít a Neked megfelelő kategóriájú szállás megtalálásában.

Felvehetem-e diktafonra a tréning anyagát?

    A tréning anyagát nem szabad diktafonra vagy más eszközre venni. Az anyag szerzői jogvédelem alatt áll. Másolása vagy sokszorosítása tilos. Viszont minden résztvevő, így Te is kapsz a tréningen jegyzetfüzetet. Ebbe bármilyen elhangzott, vagy a táblára írott anyag leírható.

Milyen módon tudom fizetni a tréninget?

    Minden szükséges idevonatkozó információt megkaphatsz a Számlázási és fizetési információk oldalon.

Megismételhetem-e a tréninget?

    A tréningjeimet érdemes megismételni. Van olyan partnerünk, aki ezt kilencszer tette meg. Te is akárhányszor megismételheted költségáron. (jelenleg 29.000 Ft + ÁFA)

Kapok-e segítséget a tréninget követően?

    Igen. A tréninget követően, bármilyen kommunikációs eszközön keresztül (telefon, e-mail, levél, fax;) a rendelkezésedre állok a kapott tréning anyaggal kapcsolatban, és kérdéseidre a jelentkezést követően 2-3 napon belül válaszolok.

 
 
 
Piroska Gyula Tréning: Budapest, 1139 Lomb utca 31/B. - Telefon: +36-1-231-0639 E-mail: iroda@piroskagyulatrening.hu
Adatvédelmi nyilvántartási száma: 02623-0001